#DTD 1 – workshop met supervisorisch trainingsacteur

Wat: Van ontlopen naar (mee)bewegen – Workshop“Lastig gedrag of situaties” beïnvloeden

Beschrijving: Soms sta je in je werk even met je mond vol tanden. Iemand doet of zegt iets op een manier die je tegenstaat. Of waarvan je denkt: “Dit is niet handig”. Of waarbij je je afvraagt of het niet over (je eigen) grenzen gaat. Iedereen kent situaties of mensen die je liever ontloopt omdat je eigenlijk niet weet wat je er mee moet. Of misschien ontloop je de situaties niet, maar zou je graag iets anders doen, iets wat helpend is of “ontmijnend” werkt.

Dit is een unieke kans om samen met collega’s te onderzoeken wat werkt als je gedrag wilt beïnvloeden. Op deze laagdrempelige avond gaan we met elkaar kijken en onderzoeken wat de mogelijkheden zijn om hier iets anders te proberen. We brengen menselijk gedrag in kaart en kijken naar kansen die je hebt om mensen aan te spreken, lastige onderwerpen aan te snijden óf je eigen grenzen te stellen.
Kortom een leuke workshop waarin gelachen kan worden, niemand het beter weet en je naar huis gaat met het gevoel dat je, de volgende keer als je op je werk binnen stapt, iets in handen hebt om de sfeer te beïnvloeden.

Doelgroep: een groep van 10 tot 15 vrijwilligers die met mensen werken

Aanbieder: Adrianne van Doorn – Socialadvisors

Socialadvisors geeft opleiding en training aan professionals in de hulp- en dienstverlening. Wij willen deze kennis graag delen met gedreven vrijwilligers. Onze workshops zijn luchtig, to the point, aangevuld met een vleugje methodiek, maar bovenal doorspekt met vanuit plezier het volwassen leren bevorderen.

Ontvanger: voor aanmelden: LinkedIn – Adrianne van Doorn