10 jaar

02-02-2020: de start van #DTD

Ik had in 2010, bij de registratie van mijn bedrijf bij de Kamer van Koophandel, nooit kunnen bedenken dat het een fantastisch mooie datum zou worden waarop Socialadvisors 10 jaar zou bestaan.
Ik vind het een ijkpunt, een bijzonder moment en een bevestiging van het bestaansrecht. En daar voel ik me heel dankbaar voor.

Pfoeh, dankbaarheid?! Ondernemen doe je toch helemaal zelf?
Ik zie dat anders! Ik kan ondernemen omdat er klanten zijn die me werk toebedelen. Omdat er directeuren zijn die me vertrouwen geven en omdat er deelnemers zijn die samen met mij nieuwe dingen durven aan te gaan.
Ook zijn er collega’s met wie ik graag samenwerk, overleg en spar. Samen maken we elkaar zo sterker en verbinden we daar waar het kan. Dat zijn samenwerkingen waar energie op zit en waarin het bruist. Delen uit overvloed en samenwerken in vertrouwen. Dus ook daarin voel ik me dankbaar.

Het besluit
Het lijkt me gaaf om 10 jaar Socialadvisors te vieren met de mensen die het groot hebben zien worden. De klanten, opdrachtgevers, collega’s, supporters en critici. Voor ieder jaar dat ik heb mogen genieten van die ondersteuning gaan we 10 bijzondere dingen doen in dit jubileumjaar.

Durf Te Delen – #DTD (bekijk ook de video onderaan deze pagina)
De gedachte is simpel. Die tien jubileumgedachten zijn een oprechte actie van geven. Dit gaan we binnen verschillende werkgebieden doen en op allerlei verschillende manieren. De bedoeling is ongeveer om de zes weken een nieuwe actie te bedenken en uit te voeren. Ik heb hiervoor al leuke ideeën, maar ik word natuurlijk graag gevoed door vragen. Dus bij deze een open uitnodiging om met een voorstel te komen.

Het groeit groter
Het leuke van samenwerken is dat er al collega’s zijn opgestaan die willen meedoen in dit project van #DTD Durf Te Delen. Dus heb ik besloten ook hen te ondersteunen in deze beweging van dankbaarheid. En zal ik op mijn website publiceren welke mooie acties eruit voortvloeien. Dit gaat dus een groeidocument worden. Alles wat volledig uit overvloed en zonder geld onvoorwaardelijk wordt gegeven kan hieronder vallen. We plaatsen er een foto bij en schrijven er een paar zinnen over.

Dus op naar een 2020 vol met mooie momenten waarin ook jij je kwaliteiten, talenten en kennis kunt delen. Delen als eerbetoon aan de mensen die jou verder hebben geholpen. Doorgeven wat je hebt mogen ontvangen, om zo met elkaar de wereld een beetje mooier te kleuren. Want ontwikkeling en geluk worden beide groter als je ze deelt!