Daphne Wiersma – detailpagina

Why
Mijn hart maakt een sprongetje als mensen echt in contact zijn met zichzelf en elkaar en van daaruit kunnen bloeien. Er is tegenkracht nodig in deze snelle wereld waarin we continu beschikbaar kunnen zijn, prikkels krijgen en te druk de norm is. Ik help je om de balans te vinden en de toegang tot jouw hartskwaliteiten. Moed vind ik de belangrijkste in deze tijd. Moed om niet norm-aal te zijn, niet te doen zoals het hoort, maar het goede te doen voor jou en jouw omgeving. Ik werk het liefst met mensen die bewust hun steentje willen bijdragen aan de wereld om hen heen.

How
Ik streef ernaar de verandering te zijn die ik in de wereld wil zien. Mijn optimisme, vertrouwen in mensen, liefde voor ontwikkeling, open blik en vriendelijkheid komen tot uiting in mijn werkhouding. Ik probeer steeds de moed te vinden om uit patronen te stappen die niet dienend zijn. Mijn professionele en persoonlijke ontwikkeling gaan hand in hand.

What
Ik ben een fan van reflectie. Door bewust stil te staan bij wat er in je leeft, wat je wil bereiken en dat concreet te maken, kun je zelf en samen bewegen in de gewenste richting. Voorwaarden om goed te kunnen reflecteren zijn innerlijke rust en zelfcompassie. Bij de start van een traject is dat er niet altijd; dat groeit doordat we er in oefenen. De begeleidingsvormen die ik aanbied zijn intervisie, supervisie, hartcoherentie-training en organisatie-/teamontwikkeling op basis van de Jump Movement filosofie.

Who
Ik ben Daphne Wiersma (1967). In de eerste fasen van mijn leven ontwikkel ik vooral mijn hoofd. Ik studeer Algemene Sociale Wetenschappen en richt me op organisatie en beleid van de gezondheidszorg. Na 15 jaar werk in advies- en beleidsfuncties in de zorg maak ik de balans op en constateer ik dat ik ‘een hoofd op pootjes’ dreig te worden. Ik maak een switch, ontwikkel mijn intuïtie, word coach en specialiseer mij in hoe je hart en hoofd kunt verbinden om zo het beste uit jezelf te halen. Sinds 2005 werk ik vanuit mijn bedrijf ‘Hart aan het Werk’. Het ondernemerschap is de vorm waarin ik vrij kan bijdragen vanuit mijn talenten.