#DTD 2 – kennisdeling voor ondernemers in het Online Begeleiden

Waarom: Scholen zijn dicht, iedereen is zoveel mogelijk thuis, mijn agenda wordt steeds leger.
Ook collega’s hoor ik klagen: geen werk, afzeggingen en locaties die dicht zijn waardoor afspraken niet kunnen doorgaan. We leggen ons werk neer, maar de vraag is of dat ook anders kan…

Zou dit een goed moment kunnen zijn om online supervisie of coaching in te zetten?
Kijken en focussen op kansen en mogelijkheden, bouwen op dat wat er wél is, juist in een tijd dat er een enorme omwenteling is.

Online begeleiden, inmiddels doe ik dat al 20 jaar en daarom deel ik graag kosteloos mijn kennis. Ik hoop door het delen van praktische tips en tricks dat ook jij na deze sessie weet hoe je online kunt zorgen voor het optimale contact. Daarnaast voorzie ik tijd en ruimte voor vragen die voor jou spelen als het gaat om online begeleiden.

Hoe doen we het?: Stuur je naam, e-mailadres, en Skypenaam op naar info@socialadvisors.nl met in de aanhef: “online”. Daarnaast voeg je me toe op LinkedIn. Je zoekt dan naar Social@visors.

Om 10u start de online-sessie en die duurt tot 11.30u. De groepen stel ik samen aan de hand van volgorde van binnenkomst. Indien de groep vol zit, plan ik een vervolgsessie waarover ik je per e-mail op de hoogte hou. Deze sessies lopen inmiddels al een hele tijd en ik zal in deze crisistijd doorgaan totdat het niet meer nodig is.

Aanbieder: Adrianne van Doorn – Socialadvisors

Blijf gezond, doe het goede en ik zie je graag online 😃