Wiepke de Heij – detailpagina

Why
Ik ben gedreven om gedragsverandering op individueel, team- en organisatieniveau vorm te geven. Ik geloof in de kracht van diversiteit voor leren en veranderen. Het is prachtig om bij te dragen aan de groei of transformatie van een individu, team of organisatie!

How
Ik werk op maat; dat betekent dat ik in overleg met de opdrachtgever kijk welke training of begeleiding er gewenst is. Ik hou van creatieve middelen en werk graag met zowel groepen als met individuen. Ik kan goed doorvragen en ben scherp en analytisch. Ik werk vanuit een waarderend perspectief; dat betekent dat ik help om de talenten en kwaliteiten van personen, teams en organisaties te versterken.

What
Als organisatieadviseur, trainer en supervisor begeleid ik organisaties in leer- en verandertrajecten. Ik ontwikkel trajecten op maat die zorgen voor diepgaande inzichten en daadwerkelijke gedragsverandering. Ik zet me in voor een goede afstemming met mijn opdrachtgever en stakeholders om zo gezamenlijk een traject te ontwerpen en te begeleiden. Mijn focus ligt hierbij op het creëren van een positief, veilig, productief leerklimaat. Ik geloof dat mensen kunnen gaan ‘vliegen’ als je hun innerlijke vlam aanwakkert en daarbij de juiste tools en ondersteuning aandraagt.

Who
Wiepke de Heij
Opleider, organisatieadviseur, trainer en supervisor

– moeder, ondernemer, Amsterdammer, open minded, jazz- en foodlover –

Op mijn 22e startte ik met het opleiden en trainen van professionals bij een HBO-pedagogiekopleiding. Ik begeleid mensen graag en blijf ook zelf voortdurend in beweging en ontwikkeling om te leren. Ik heb de trainersopleiding “Persoonsgericht en waarderend trainen” opgezet en ontwikkeld. Hier geef ik met veel plezier leiding en vorm aan. Daarnaast zoek ik ook de samenwerking in een breed werkveld, van bedrijfsleven, overheid, tot zorg en welzijn. Juist deze diversiteit vind ik enorm inspirerend en verrijkend!